LEDENINFORMATIE

De Trainingen

Heb je interesse om te gaan schaatsen bij STC Roden, of wil je iets meer weten over de vereniging of de training? Mail gerust even. Een afspraak maken om vrijblijvend een paar trainingen mee te maken kan natuurlijk ook. Neem contact op met secretaris Danielle Drent, via secretariaat@stcroden.nl of de redactie via redactie@stcroden.nl.

De schaatstrainingen richten zich qua techniek- en conditieopbouw op zowel kunst- als natuurijs. De trainingen vinden plaats op de ijsbaan van Kardinge in Groningen.

Op de dinsdag wordt er getraind van 18:30 tot 19:45 uur en op donderdag van 19:00 tot 20:15 uur onder begeleiding van een trainer. Er zijn verschillende groepen die

ieder op hun eigen niveau training krijgen, van beginnende schaatsers tot snelle rijders. Hiervoor staan meerdere trainers op het ijs.

}

Trainingstijden

Dinsdag: 18:30 tot 19:45

Donderdag: 19:00 tot 20:15

Samen koffiedrinken

Elke eerste dinsdag en donderdag van de maand tijdens het seizoen

CONTRIBUTIE

Contributie voor het seizoen 2021/2022

Nieuwe leden eerste seizoen (inclusief schaatskleding): € 108-

Normale contributie (vanaf tweede seizoen):

Leden: € 58,- (automatische incasso)   

Naast de contributie voor STC Roden betaal je bij Kardinge voor het gebruik van de ijsbaan tijdens trainingsuren (trimschaatsen). Je kunt een 12 rittenkaart (half seizoen trimschaatsen) kost  € 83,50. Eventueel overgebleven tegoed kun je  meenemen naar een volgend seizoen. Het is uiteraard ook mogelijk om een los ’trimkaartje’ te kopen. 

Donateurs:  € 15,- per jaar

 

q

Attentie

Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk of per email voor 1 april van het lopende seizoen bij de secretaris:  Danielle Drent.

Bij opzegging na 1 april is nog een jaar contributie verschuldigd.

Rekeningnummer

NL 51 INGB 0005 5141 34

t.n.v. STC Roden