LEDENINFORMATIE

De Trainingen

Heb je interesse om te gaan schaatsen bij STC Roden, of wil je iets meer weten over de vereniging of de training? Mail gerust even. Een afspraak maken om vrijblijvend een paar trainingen mee te maken kan natuurlijk ook. Neem contact op met secretaris Danielle Drent, via secretariaat@stcroden.nl of de redactie via redactie@stcroden.nl.

De schaatstrainingen richten zich qua techniek- en conditieopbouw op zowel kunst- als natuurijs. De trainingen vinden plaats op de ijsbaan van Kardinge in Groningen.

Schaatsen kan 2 keer in de week onder begeleiding van een trainer. Op dinsdag en donderdag, op beide avonden van 19:00 tot 20:15 uur . Er zijn verschillende groepen die ieder op hun eigen niveau training krijgen, van beginnende schaatsers tot snelle rijders. Hiervoor staan meerdere trainers op het ijs.

}

Trainingstijden

Dinsdag: 19:00 tot 20:15

Donderdag: 19:00 tot 20:15

Samen koffiedrinken

Elke eerste dinsdag en donderdag van de maand tijdens het seizoen

CONTRIBUTIE

Contributie voor het seizoen 2022/2023

 

Contributie leden: € 60,- (automatische incasso)   

Naast de contributie voor STC Roden betaal je bij Kardinge voor het gebruik van de ijsbaan tijdens trainingsuren (trimschaatsen). Een 12 rittenkaart (half seizoen trimschaatsen, leeftijd 17 t/m 64 jaar) kost € 76,50. 65-plussers en jeugd onder 17 betalen € 56,50. Eventueel overgebleven tegoed kun je meenemen naar een volgend seizoen. Het is uiteraard ook mogelijk om een los ’trimkaartje’ te kopen, je betaalt dan € 7,65 per keer.

Donateurs:  € 15,- per jaar

 

q

Attentie

Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk of per email voor 1 april van het lopende seizoen bij de secretaris:  Danielle Drent.

Bij opzegging na 1 april is nog een jaar contributie verschuldigd.

Rekeningnummer

NL 51 INGB 0005 5141 34

t.n.v. STC Roden